Politica de confidentialitate

in cadrul Restaurant Red Sky (S.C. Marriage Star S.R.L.)
cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

S.C. Marriage Star S.R.L. (denumita in continuare „Compania” sau „Societatea”) se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE aplicabil din data de 25 mai 2018.

Fiind vorba de un Regulament european, acesta se aplica in mod direct si unitar in toate statele membre ale Uniunii Europene, pentru a consolida si unifica politicile de securitate in mediul on-line dar si pentru o mai buna protejare a datelor tuturor cetatenilor europeni.

Respectarea confidentialitatii si protectia datelor personale reprezinta principii fundamentale carora organizatia noastra, a inteles sa le ofere importanta si atentia cuvenita deoarece fara intelegerea, constientizarea si implementarea lor, activitatea curenta a societatii nu se va putea conforma cerintelor Regulamentului european anterior amintit.

Unul din principiile fundamentale ale acestui Regulament este transparenta, iar prin prezenta Politica Generala de Confidentialitate dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, revizui si modifica periodic prezenta Politica Generala de Confidentialitate. In cazul in care vor aparea modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea actualizata si revizuita a Politicii Generale de Confidentialitate.

Prezenta Politica se aplica:

Sediilor si punctelor de lucru apartinand S.C. Marriage Star S.R.L.

Tuturor departamentelor si intregului personal apartinand S.C. Marriage Star S.R.L.

Tuturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele S.C. Marriage Star S.R.L.

Această Politica Generala de Confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru www.restaurantredsky.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formulare de contact.

1. INFORMATII GENERALE:

1.1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

S.C. Marriage Star S.R.L. (denumita in continuare, SOCIETATEA/COMPANIA) este o persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social în Braila, Bulevardul Dorobantilor, nr. 669, Corp Cladire C1, Judetul Braila, avand codul unic de inregistrare 32277280, atribuit fiscal RO si numar de ordine in registrul comertului J9/597/2013.

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, avem calitatea de OPERATOR atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile personale ale acestora.

Deoarece suntem intotdeauna interesati sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. va comunicam faptul ca puteti contacta la adresa de e-mail: restaurantredsky@yahoo.com sau direct printr-o cerere inregistrata la registratura noastra sau transmisa prin posta sau curier la sediul nostru din Braila, Bulevardul Dorobantilor, nr. 669, Corp Cladire C1.

1.2. Termeni Regulament :

Operator – entitatea – în cazul de fata – S.C. Marriage Star S.R.L., sau orice alta persoana juridica, autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Date cu caracter personal – orice informatii privind o persoana fizica indentificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etnica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenenta sindicala;

Persoana vizata – orice persoana fizica ale carei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;

1.3. Scopul Politicii Generale de Confidentialitate:

Cand persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei Politici Generale de Confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram ai ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu transmitem si nu vindem niciodata datele personale de orice natura ar fi acestea ale clientilor nostri, liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienți de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informatii sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.

Această Politica Generala de Confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Incurajam pe toti sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Aceasta Politica generala de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de companie (de ex. – compania obtine date cu caracter personal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV – prin e-mail). Compania aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in stransa legatura cu existenta Politicii de confidentialitate specifice recrutarii formulata de companie (in operatiunea de recrutare pe e-mail exista un link catre politica de confidentialitate).

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

Daca nu ati implinit inca 16 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.

Orice prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in condițiile legii.

1.4. Angajamentul S.C. Marriage Star S.R.L. :

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

Legalitate, echitate și transparenta:

Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

Controlul apartine persoanei fizice vizate

In limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor si limitarea scopului:

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

Securitate:

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

2. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

Dreptul de retragere a consimtamantului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamantului ;

Dreptul de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor tale ;

Dreptul de acces asupra datelor;

Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete ;

Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”) ;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii ;

Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator ;

Dreptul de a se opune prelucrarii datelor ;

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri ;

Dreptul de a se adresa justitiei ;

Dreptul de a formula o plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.

3. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPURI SI TEMEIURI PENTRU PRELUCRARE:

In contextul interactiunii dvs. cu S.C. Marriage Star S.R.L., dvs. ca persoana fizica – iar in sensul Regulamentului – persoana fizica vizata, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam.

S.C. Marriage Star S.R.L. poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar atunci cand:

3.1. Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de activitatile si/sau serviciile noastre precum si de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. Scopul prelucrarii in acest caz este analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

De asemenea colectam datele dvs. de pe site in vederea crearii unui cont sau pentru buna realizare a comenzilor dumneavoastra (facturare, livrare, urmarirea comenzilor, retur, garantie etc.).

3.2 Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este îndeplinirea unei obligatii legale.

3.3 CATEGORIILE DE DATE PERSONALE PRELUCRATE IN CONTEXTUL RELATIEI NOASTRE CU DVS. SUNT:

In situatia in care sunteti, colaboratori sau potentiali colaboratori, reprezentanti ai furnizorilor nostri; datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt: numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon.

Daca sunteti clienti ai companiei noastre, datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt : nume, prenume, adresa, e-mail si numar de telefon

3.4 Daca aplicati pentru un loc de munca in cadrul S.C. Marriage Star S.R.L.

Folosim datele cu caracter personal continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul companiei noastre. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul incheierii si executarii unui contract.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse in CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.

Daca sunteti vizitator al sediului sau punctului nostru de lucru:

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spatiilor, a bunurilor si a personalului nostru.

In acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme.

Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata.

Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Avand in vedere acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea unui termen de 5 zile.

Cu exceptia autoritatilor competente, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.

In acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al S.C. Marriage Star S.R.L. si anume protectia acestor spatii, bunuri si persoane.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

3.6 Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati site-ul nostru de internet www.restaurantredsky.ro, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul formularelor on-line disponibile, precum si pentru a trimite newsletter, serviciu la care v-ati abonat in prealabil, in timp ce ati vizitat site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia. Pe website este disponibila de asemenea o politica de utlizare a cookie-urilor.

4. DE CE COLECTEAZA S.C. Marriage Star S.R.L.. ACESTE DATE :

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime asa cum am descris mai sus, in prezenta Politica Generala de Confidentialitate, care includ, dar nu se limiteaza la acestea, respectiv:

Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;

Pentru a lua decizia potrivita in vederea angajarii acestora;

In vederea incheierii si executarii unui contract de munca potrivit specializarii/calificarii candidatilor;

In vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si companie;

Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;

In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul prealabil al persoanei vizate;

Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le ofera compania;

Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;

Pentru a apara compania impotriva atacurilor cibernetice;

Pentru a conforma compania legislatiei;

Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., S.C. Marriage Star S.R.L., va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea.

Daca furnizati catre S.C. Marriage Star S.R.L. datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care S.C. Marriage Star S.R.L. intentioneaza sa prelucreze datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica generala de confidentialitate.

5. STOCAREA DATELOR IN CADRUL S.C. Marriage Star S.R.L.

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe perioada necesara pentru a respecta diversele obligatii legale de catre S.C. Marriage Star S.R.L. Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Totodata, in cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.

Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

a) sterse sau distruse in siguranta; sau
b) transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

6. PARTAJAREA INFORMATIILOR TALE CU TERTE PERSOANE:

S.C. Marriage Star S.R.L. nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamant expres si separat in acest sens.

Compania confirma, ca datele cu caracter personal obtinute sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.

S.C. Marriage Star S.R.L.. poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti.

Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel încat datele tale sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Desi putin probabil, compania ar putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul acestor date.

Ar putea fi transmise datele si altor parti avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor persoanei fizice vizate.

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantle judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In limite rezonabile, compania se va sigura ca datele persoanelor vizate nu paseȘc Spațiul Economic European, îns, în măsura în care va transfera date către state din afara SEE, va urmări, în toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, având la baza consimțământul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

S.C. Marriage Star S.R.L. aduce la cunoștința oricărei persoane fizice vizate faptul că:

Își poate retrage consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail sau alt mesaj electronic.

Dacă doreste să își exercite drepturile, o poate face prin înregistrarea unei cereri scrise, ce se depune la sediul/ punctul de lucru al S.C. Marriage Star S.R.L. sau printr-o cerere scrisa transmisa adresa de e-mail restaurantredsky@yahoo,com ;

Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există si excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să se poată decide dacă aceasta este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, compania va facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o va respinge, însă va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor acestora de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a se adresa justiției.

Compania va încerca să răspundă solicitării acesteia în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, deși depune toate eforturile, compania nu reușeste să identifice persoana vizată, iar aceasta nu îi furnizează informații suplimentare pentru a reuși să o identifice, compania nu va fi obligată să dea curs solicitării.

SOLICITĂRI ȘI EXERCITAREA DREPTURILOR:

În situația în care veți dori să vă exercitați oricare dintre drepturile enumerate mai sus în prezenta Politică Generală de Confidențialitate, să formulați observați sau să obțineți informații sau clarificări suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. sau doriți să vă exercitați drepturile legale sau aveți orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitatea asupra datelor dvs., vă rugăm să contactați S.C. Marriage Star S.R.L. la adresa de e-mail restaurantredsky@yahoo.com pentru asigurarea faptului că S.C. Marriage Star S.R.L.. respectă toate cerințele GDPR.

Răspunsul la toate cererile vă va fi transmis într-un interval de timp cât mai scurt posibil, care nu va depăși însă o lună de la primirea solicitării, cu posibilitatea prelungirii duratei cu maximum 2 luni dacă vorbim despre o prelucrare complexă ori de un volum mare de astfel de cereri.

Toate solicitările pot fi depuse personal sau transmise prin poștă/curier la sediul nostru din Braila, Bulevardul Dorobantilor, nr. 669, Corp Cladire C1, sau prin poștă electronică la adresa de e-mail : restaurantredsky@yahoo.com

Totodată este bine să știți că la nivelul României funcționează Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) și că aveți dreptul să depuneți o plângere atunci când considerați că v-au fost încălcate drepturile, accesând site-ul web www.dataprotection.ro.

S.C. Marriage Star S.R.L.