Istoric


Situat in Braila, la iesirea spre Galati pe soseaua dig, Red Sky si-a deschis portile in anul 2007 din dorinta de a veni in intampinarea clientilor sai cu un concept nou – meniu variat si servicii de inalta calitate, in cadrul unui decor ce imbina armonios clasicul cu modernul.
Proaspat redecorat, Red Sky a pastrat eleganta si rafinamentul care l-a consacrat, la care a adaugat lumina si culoare pentru un decor perfect.
Red Sky Braila este locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor precum nunti, botezuri, absolviri, zile onomastice, sau petreceri private, cat si conferinte si intalniri de afaceri si servicii à la carte.
Avand o experienta de peste 600 de evenimente organizate, ne ocupam cu grija de fiecare detaliu astfel incat evenimentul important din viata ta sa marcheze amintirea unei zile perfecte. Echipa noastra isi foloseste experienta acumulata pentru ca tu si invitatii tai sa va simtiti confortabil, lasand grija oricarui detaliu in sarcina noastra.

Facilitati


Construit pe 1700 mp, Restaurant Red Sky dispune de o capacitate totala de 540 locuri in cele doua sali (400, respectiv 140 locuri), bar cu 30 de locuri, terasa de 400 mp si parcare proprie de 700 mp, fiind amplasat strategic, in afara aglomeratiei urbane, pentru a evita restrictii precum ora de inchidere sau reducerea volumului muzicii dupa ora 23:00.
Restaurant Red Sky ofera un spatiu mare, generos, cu ring de dans asezat central si masa de prezidiu ce permite o vedere buna catre orice colt din sala.
Grija pentru invitati este una din prioritatile noastre, de aceea incaperea este ventilata constant, iar terasa este pusa la dispozitia invitatilor pe toata durata evenimentului.
Echipa Red Sky va invita sa serviti preparate delicioase originare din bucataria internationala dar si romaneasca, gatite cu drag de bucatari talentati, folosind numai ingrediente proaspete.

Va asteptam cu drag!